Moikka!

ikuinen haaveilija ja kaikesta uudesta innostuja. se minä olen.

Päivätyöni teen lasten ja nuorten parissa, ja pienessä mutta sitäkin rakkaammassa yrityksessäni valokuvaan sekä teen pienimuotoisia graafisia töitä. Voit tilata valokuvauksen lisäksi minulta esimerkiksi logojen, hääkutsujen tai mainoksen suunnittelun. Kurkkaa sivun alareunasta muutama fakta minuun liittyen!

01.


fun Fact 1


Olen vain 156cm pitkä, joten kannan usein jakkaraa mukana kuvauksissa. Harvoin kuitenkaan ehdin tai muistan käyttää sitä.

02.


fun Fact 2


Teen vapaaehtoistyötä eläinsuojelun ja lasten parissa, joten välillä kotonani on melkoinen sirkus eläimiä ja lapsia. Rakastan sitä hulinaa ja yhdessä olemista mikä tuolloin vallitsee. Kuvaan paljon myös eläimiä.

03.


fun Fact 3


Suomen monimuotoinen luonto on niin kaunis ja tärkeä minulle, että matkustan äärimmäisen harvoin ulkomaille. Lappi on ollut lapsuudesta lähtien iso osa elämääni. Kaipaan sinne päivittäin. Kaupunki ja luonto inspiroivat minua valokuvaajana.

04.


fun Fact 4


Vietän välillä luvattoman paljon aikaa Pinterestissä muiden töitä selaten. Saatan selailla kaikkea valokuvista kakku- tai meikki-ideoihin. Ihmiset ovat niin uskomattoman luovia!